Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Kriju Milovu i imovinu 14 ministara * Izgubio posao pa život * Nijesu čuvali svjedoka saradnika * Nema slobode gdje ubijaju novinare * Kriju Milovu i imovinu 14 ministara * Zakoni o kleveti ne treba da ućutkaju medije * Vatra gutala četiri pravoslavne svetinje
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-05-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

N/AArhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2016-05-02 UDRUŽENJE RODITELJI SPROVODI HUMANITARNU AKCIJU NAMIJENJENU SOCIJALNO UGROŽENIMA Oblače maturante
Dan - novi portal
Udru­že­nje Ro­di­te­lji po­kre­nu­lo je ak­ci­ju „Za­jed­no za po­lu­ma­tu­ran­te i ma­tu­ran­te”, s ci­ljem da po­mog­ne po­ro­di­ca­ma ko­je su u sta­nju so­ci­jal­ne po­tre­be da spre­me dje­cu za po­lu­ma­tur­ske i ma­tur­ske ve­če­ri. Ak­ci­ja je po­kre­nu­ta sre­di­nom apri­la, a osim po­ro­di­ca ko­ji­ma u kon­ti­nu­ti­te­tu po­ma­že Gru­pa za so­ci­jal­nu po­dr­šku udru­že­nja Ro­di­te­lji, ob­u­hva­ti­la je i po­ro­di­ce ko­je su se oda­zva­le jav­nim po­zi­vi­ma da se pri­ja­ve ako im je po­treb­na ova vr­sta po­mo­ći. Ta­ko­đe, kon­tak­ti­ra­ne su part­ner­ske or­ga­ni­za­ci­je ko­je ra­de sa so­ci­jal­no ugro­že­nim po­ro­di­ca­ma ka­ko bi i nji­ho­vi ko­ri­sni­ci mo­gli bi­ti ob­u­hva­će­ni ak­ci­jom, uko­li­ko to že­le.
– Osim po­ro­di­ca, Udru­že­nje je po­zva­lo i za­in­te­re­so­va­ne do­na­to­re da se uklju­če i po­dr­že ak­ci­ju ka­ko bi što ve­ći broj dje­ce bio ob­u­hva­ćen. U ak­ci­ju se mo­gu uklju­či­ti svi ko­ji ima­ju mo­guć­nost da do­ni­ra­ju odjev­ne kom­bi­na­ci­je, obu­ću, na­kit, šmin­ku, fri­zu­re i slič­no po­zi­vom na te­le­fon (020) 22 10 10 ili pu­tem mejl adre­se: udru­ze­nje.ro­di­te­lji@g­mail.com – sa­op­šte­no je iz Udru­že­nja.
Oni na­vo­de da su za­do­volj­ni do­sa­da­šnjim od­zi­vom gra­đa­na ko­ji su do­ni­ra­li oču­va­nu ko­ri­šte­nu gar­de­ro­bu, ali i ve­li­kog bro­ja bu­ti­ka, fri­zer­skih i ko­zme­tič­kih sa­lo­na iz Pod­go­ri­ce.
– Ak­ci­ja je do sa­da ob­u­hva­ti­la 29 dje­ce, od ko­jih je u pot­pu­no­sti opre­mlje­no de­se­to­ro, a za osta­le je pri­pre­ma­nje i spre­ma­nje u to­ku. Udru­že­nje Ro­di­te­lji još jed­nom po­zi­va sve za­in­te­re­so­va­ne kom­pa­ni­je, bu­ti­ke, fri­zer­sko-ko­zme­tič­ke sa­lo­ne da se uklju­če u ak­ci­ju i da­ju do­pri­nos na za­do­volj­stvo broj­ne dje­ce ko­ji­ma je ova vr­sta po­mo­ći po­treb­na – po­ru­ču­ju iz Udru­že­nja.M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"