Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Onaj kome služite kuću vam je iskopao * Kriju kome su dijelili socijalu pred izbore * Ubica se zna, ko su pomagači * Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Modni start u Šipčaniku * Svuda prođoh, kući dođoh
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 15-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Kaže žena mužu: - Zašto kupuješ CD, a nemaš CD plejer.
- Isto zašto i ti kupuješ grudnjak.

Šta kaže plavuša kad se žali prijateljici na lošeg muža?
- Nisam još udovica, ali radim na tome!







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2016-04-14 UEFA LIGA EVROPE – VEČERAS (21.05) NA PROGRAMU REVANŠI ČETVRTFINALA
Spektakl na „Enfild roudu”
Dan - novi portal
Re­van­ši če­tvrt­fi­na­la UEFA Li­ge Evro­pe na pro­gra­mu su ve­če­ras (21.05), a u cen­tru pa­žnje bi­će okr­šaj na „En­fild ro­u­du” iz­me­đu Li­ver­pu­la i dort­mund­ske Bo­ru­si­je. U pr­voj utak­mi­ci biv­šeg i sa­da­šnjeg ti­ma nje­mač­kog struč­nja­ka Jir­ge­na Klo­pa na „Vest­fa­le­nu” bi­lo je 1:1. Pr­vi du­el ko­ji mno­gi sma­tra­ju fi­na­lom pri­je fi­na­le, pro­te­kao je u mi­ro­lju­bi­vom to­nu, ali je si­gur­no da ta­ko ne­će bi­ti ve­če­ras, jer je ulog ve­li­ki, po­seb­no En­gle­zi­ma ko­ji­ma u na­ci­o­nal­nom šam­pi­o­na­tu baš „ne cvje­ta­ju ru­že” i iz­mi­če Evro­pa. „Utje­šno” UEFA tak­mi­če­nje je za njih pri­li­ka da se kao po­bjed­ni­ci do­mog­nu Li­ge šam­pi­o­na, a do fi­na­la ih vo­di i re­mi bez po­go­da­ka.
– Ni­smo da­le­ko od ci­lja, ali mi ne mo­že­mo tre­nut­no da igra­mo kao oni. Mo­že­mo da se od­bra­ni­mo i da po­stig­ne­mo gol, pa da ta­ko tra­ži­mo put do po­bje­de, re­kao je Klop, ali je op­ti­mi­sta i nje­gov na­sled­nik na kor­mi­lu „mi­li­o­ne­ra”, To­mas Tu­hel: – Spo­sob­ni smo da tre­se­mo mre­žu i na go­sto­va­nju. Ni­smo upla­še­ni i zna­mo da nam sa­da tre­ba vr­hun­ska par­ti­ja. Ima­mo sa­mo­po­u­zda­nja.
Po­sli­je si­noć­njeg su­da­ra dva pr­vo­pla­si­ra­na ti­ma Pri­me­re iz­me­đu Bar­se­lo­ne i ma­drid­skog Atle­ti­ka u okvi­ru če­tvrt­fi­na­lu Li­ge šam­pi­o­na, špan­ski dvo­boj igra­će se i ve­če­ras u is­toj fa­zi „utje­šne” UEFA Li­ge Evro­pe . Se­vi­lja je pri­je se­dam da­na na „San Ma­me­su” po­sli­je pre­o­kre­ta sa­vla­da­la Atle­ti­ko Bil­bao (2:1), što je pri­bli­ži­lo An­da­lu­ža­ne po­lu­fi­na­lu tak­mi­če­nja ko­je su osva­ja­li u pret­hod­ne dvi­je go­di­ne.
Na pa­pi­ru naj­lak­ši za­da­tak je imao Vi­lja­re­al, ko­ji je na žre­bu iz­vu­kao Spar­tu iz Pra­ga, ali je već pr­vi du­el na „El Ma­dri­ga­lu” (2:1) po­ka­zao da „žu­ta pod­mor­ni­ca” sa Če­si­ma ne­će la­ko.
Oče­ki­va­lo se da će dvo­meč iz­me­đu por­tu­gal­ske Bra­ge i ukra­jin­skog Ša­htjo­ra do­ni­je­ti mno­go uz­bu­đe­nja, ali je već u pr­vom okr­ša­ju eki­pa iz Do­njec­ka ste­kla ve­li­ku pred­nost pred re­vanš kod ku­će (2:1). Meč se zbog po­zna­tih de­ša­va­nja u Ukra­ji­ni igra na „Ljvov Are­ni” u Ljvo­vu.  
Žreb za po­lu­fi­na­la dca evrop­ska tak­mi­če­nja je sju­tra, a po­lu­fi­na­le Li­ge Evro­pe se igra 28. apri­la i 5. ma­ja. Meč za tro­fej na ras­po­re­du je 20. ma­ja u Ba­ze­lu.


Ve­če­ras (21.05)

Ša­htjor Do­njeck – Bra­ga (pr­vi meč: 2:1)
(Su­di­ja: Pa­vel Kra­lo­vec – Če­ška)
Spar­ta Prag – Vi­lja­re­al (1:2)
(Su­di­ja: Mar­tin Et­kin­son – En­gle­ska)
Se­vi­lja – Atle­tik Bil­bao (2:1)
(Su­di­ja: Da­mir Sko­mi­na – Slo­ve­ni­ja)
Li­ver­pul – Bo­ru­si­ja Dort­mund (1:1)
(Su­di­ja: Ku­nejt Ča­kir – Tur­ska)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"