Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Onaj kome služite kuću vam je iskopao * Kriju kome su dijelili socijalu pred izbore * Ubica se zna, ko su pomagači * Džigi zakinuo budžet za 1,6 miliona eura * Modni start u Šipčaniku * Svuda prođoh, kući dođoh
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 15-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Kaže žena mužu: - Zašto kupuješ CD, a nemaš CD plejer.
- Isto zašto i ti kupuješ grudnjak.

Šta kaže plavuša kad se žali prijateljici na lošeg muža?
- Nisam još udovica, ali radim na tome!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2016-04-14 BUDUĆNOST POBIJEDILA LOVĆEN SA 2:0 I NAPRAVILA VELIKI KORAK KA FINALU
Kapital za revanš
Dan - novi portal
Fud­ba­le­ri Bu­duć­no­sti na­pra­vi­li su ve­li­ki ko­rak ka fi­na­lu Ku­pa Cr­ne Go­re. Pod­go­ri­ča­ni su si­noć, u pr­vom po­lu­fi­nal­nom od­mje­ra­va­nju sna­ga sa Lov­će­nom, po­bi­je­di­li sa 2:0, što je sva­ka­ko re­zul­tat ko­ji im ga­ran­tu­je mi­ran re­vanš.
– Do­bro smo otvo­ri­li meč, stvo­ri­li ne­ko­li­ko do­brih pri­li­ka i po pri­ka­za­nom sa­mo nam je u pr­vom di­je­lu fa­lio taj gol. Ipak, na­sta­vak smo od­ra­di­li ka­ko smo oče­ki­va­li i na kra­ju za­slu­že­no po­bi­je­di­li – re­kao je na­kon me­ča Vla­dan To­mić, po­moć­ni tre­ner Bu­duć­no­sti.
Bu­duć­nost je bi­la agil­ni­ja u pr­vom po­lu­vre­me­nu, ima­la je vi­še lop­tu u svo­jim no­ga­ma, a u par na­vra­ta je mo­gla i do po­got­ka. Sa­mo što se kre­nu­lo sa cen­tra „pla­vi” su ima­li pri­li­ku da po­ve­du, ali se Ra­do­mir Đa­lo­vić ni­je naj­bo­lje sna­šao pred go­lom Da­ni­je­la Pet­ko­vi­ća. Sre­di­nom pr­vog di­je­la me­ča Ivan Pe­ja­ko­vić je bio u pro­do­ru, u su­sret mu je kre­nuo gol­man Ce­ti­nja­na, a on­da se fud­ba­ler Bu­duć­no­sti na­šao na tra­vi. Su­di­ja Mi­loš Sa­vo­vić je, či­ni se, sa pra­vom po­ka­zao da je Pe­ja­ko­vić si­mu­li­rao i do­di­je­lio mu žu­ti kar­ton. Naj­bo­lju šan­su u pr­vom di­je­lu „pla­vi” ni­su is­ko­ri­sti­li u 42. mi­nu­tu. Mar­ko Bur­za­no­vić je lop­tu uba­cio u pe­te­rac, ali Mi­loš Ra­ič­ko­vić ni­je uspio da naj­bo­lje re­a­gu­je is­pred Pet­ko­vi­ća. Što se ti­če Ce­ti­nja­na, u pr­vom di­je­lu su dva pu­ta pri­pri­je­ti­li. Bi­li su udar­ci iz da­lji­ne, ali u oba na­vra­ta je Lju­lja­no­vić bio si­gu­ran.
Dru­gi dio je bio mno­go bo­lji, a otvo­rio ga je pri­li­kom Mi­loš Ra­ič­ko­vić u 50. mi­nu­tu. Iz­bje­gao je of­sajd zam­ku, a on­da po­lu­vo­le­jom uz­dr­mao preč­ku go­la go­sti­ju. Tri mi­nu­ta ka­sni­je Pod­go­ri­ča­ni su pro­pu­sti­li još jed­nu pri­li­ku. Bur­za­no­vić je na li­je­voj stra­ni pri­hva­tio lop­tu, uba­cio je on­da u ka­zne­ni pro­stor za De­ni­ja Hoč­ka, ko­ji je sa se­dam-osam me­ta­ra još jed­nom po­go­dio preč­ku. A on­da, u 64. mi­nu­tu vođ­stvo Bu­duć­no­sti. Bur­za­no­vić je ide­al­no dao pas u pra­zan pro­stor za Iva­na Pe­ja­ko­vi­ća, ko­ji je utr­čao na vri­je­me, pri­hva­tio lop­tu i pla­si­rao je po­red is­tr­ča­log Pet­ko­vi­ća u mre­žu – 1:0. Tek ta­da se ras­plam­sa­la utak­mi­ca, a če­ti­ri mi­nu­ta ka­sni­je ve­li­ku pri­li­ku za iz­jed­na­če­nje pro­pu­stio je Bo­ris Do­šljak. Igrao se 79. mi­nut ka­da su Ce­ti­nja­ni još jed­nom mo­gli do go­la. Bra­zi­lac Fla­vio je sa dva­de­se­tak me­ta­ra od­lič­no šu­ti­rao, a gol­man Lju­lja­no­vić lop­tu ko­ja je išla pod preč­ku iz­ba­cio u kor­ner. Na­kon udar­ca iz ugla, u pri­li­ci se na­šao i Vla­dan Ta­tar, ali je sa de­se­tak me­ta­ra pre­ba­cio gol. S dru­ge stra­ne, „pla­vi” su tra­ži­li dru­gi gol i do­če­ka­li u 86. mi­nu­tu. Ak­ci­ju je po­čeo Ra­do­mir Đa­lo­vić, na­sta­vio Mar­ko Bur­za­no­vić, a za­vr­šio Lu­ka Mir­ko­vić – 2:0. Pro­ba­li su Ce­ti­nja­ni u pre­o­sta­lom di­je­lu me­ča da stig­nu do po­ča­snog go­la, ali u svo­jim na­mje­ra­ma ni­su uspje­li...
–Ima­li smo šan­si i mi i Bu­duć­nost, a do­ma­ćin je is­ko­ri­stio dvi­je na­še gre­ške na sre­di­ni i po­sti­gao dva go­la. Bi­će u re­van­šu mno­go te­ško, ali pro­ba­će­mo da na­pra­vi­mo iz­ne­na­đe­nje – re­kao je Mi­lo­rad Ma­lo­vra­zić, šef struč­nog šta­ba Lov­će­na.
M.Ra­du­no­vić


budućnost 2:0 lovćen

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"