Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Brano gradi hotel na tuđem placu * Smjenjuju pomoćnika ministra, a zapošljavaju partijskog vojnika * Vlada krije kome je isplatila 8,68 miliona * Za Ivanovića, Kolarević i Šarića ne morate čekati papire iz Paname * Šansa za studiranje na 13 fakulteta * Brano gradi hotel na tuđem placu * Traže Kameronovu ostavku zbog „Panamskih papira”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-04-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Goran Danilović, predsjednik IO Demosa:
Borimo se za poštene izbore, a ne za saradnju sa DPS-om.

Vic Dana :)

Idu policajac i plavuša plažom i plavuša vidi galeba, pa kaže:
●Dragi, vidi, to je roda.
Policajac joj kaže:
●Nije to roda, to je galeb, od njega se prave čokolade.


Muškarac ulazi u knjižaru i pita prodavačicu:
- Imate li knjigu „Muškarac - gazda u kući”? A ona odgovara: „Bajke su na prvom spratu!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2016-04-08 FLEŠ
Dan - novi portal
Kviz „Pe­ri­skop”
Eko­lo­ški po­kret „Ozon” i kom­pa­ni­ja Ko­ka-ko­la He­le­nik Cr­na Go­ra po­kre­nu­li su ju­če on­lajn kviz „Pe­ri­skop”, ko­jim že­le da za­in­te­re­su­ju jav­nost za pro­blem mor­skog ot­pa­da i edu­ku­ju mla­de o uzro­ci­ma nje­go­vog na­stan­ka. Kviz je, ka­ko su ka­za­li, or­ga­ni­zo­van na Fej­sbuk stra­ni­ci „Ozo­na”, a tra­je do 7. ma­ja
U „Ozo­nu” ka­žu da pra­vo uče­šća u kvi­zu ima­ju sva li­ca ko­ja ima­ju otvo­ren na­log na Fej­sbu­ku i pra­te stra­ni­cu tog eko­lo­škog po­kre­ta. Po­treb­no je sa­mo da pri­stu­pe kviz-apli­ka­ci­ji i od­go­va­ra­ju na pi­ta­nja o mor­skom ot­pa­du.
– Ukup­no 16 ne­djelj­nih po­bjed­ni­ka do­bi­će pro­mo ma­te­ri­ja­le sa lo­gom or­ga­ni­za­to­ra, dok će tro­je naj­bo­ljih do­bi­ti ta­blet ra­ču­nar (pr­vo mje­sto), od­no­sno kom­ple­te ka­ra­ta za mu­zič­ki fe­sti­val Si dens (dru­go i tre­će mje­sto) – sa­op­šte­no je iz „Ozo­na”.
A.T.

Pri­ja­vi­li 10 li­ca
Slu­žbe za­šti­te Na­ci­o­nal­nog par­ka „Ska­dar­sko je­ze­ro” u pro­te­klih ne­ko­li­ko da­na od­u­ze­li su dva plo­vi­la i oko 100 ri­bar­skih mre­ža, a nad­le­žnim or­ga­ni­ma pre­da­ti su za­pi­sni­ci pro­tiv de­set li­ca, sa­op­šte­no je iz tog NP. Is­ti­ču da su po­ja­ča­ne ak­ci­je spro­vo­đe­ne u ko­or­di­na­ci­ji sa gra­nič­nom po­li­ci­jom, vo­lon­te­ri­ma iz ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja, in­spek­to­ri­ma za slat­ko­vod­no ri­bar­stvo i pri­pad­ni­ci­ma Cen­tra bez­bjed­no­sti Pod­go­ri­ca.
U ak­ci­ja­ma su od­u­ze­te i dvi­je son­de, dva aku­mu­la­to­ra, pet plin­skih bo­ca, ve­li­ka ko­li­či­na ri­be ko­ja je po­tom vra­će­na u vo­du.
A.T.

Stu­dij­ska po­sje­ta
Di­rek­tor Upra­ve za in­spek­cij­ske po­slo­ve Bo­ži­dar Vuk­sa­no­vić po­že­lio je ju­če do­bro­do­šli­cu de­le­ga­ci­ji or­ga­na nad­le­žnih za tr­ži­šni nad­zor Ko­so­va, ko­ja je, za­jed­no sa eks­per­tom pro­jek­ta Evrop­ske uni­je (EU) za tr­ži­šni nad­zor An­drej­kom Gr­lić, u stu­dij­skoj po­sje­ti Pod­go­ri­ci. Iz Upra­ve je sa­op­šte­no da je po­sje­ta or­ga­ni­zo­va­na kao jed­na od ak­tiv­no­sti pro­jek­ta ko­jim EU po­ma­že ko­sov­skom mi­ni­star­stvu tr­go­vi­ne i in­du­stri­je i nad­le­žnim in­spek­ci­ja­ma u ci­lju ja­ča­nja tr­ži­šnog nad­zo­ra.
A.T.

Nik Vu­ji­čić u Pod­go­ri­ci
Je­dan od naj­po­zna­ti­jih i naj­tra­že­ni­jih mo­ti­va­ci­o­nih go­vor­ni­ka na svi­je­tu, Nik Vu­ji­čić odr­ža­će 21. apri­la u 18 sa­ti u Sport­skom cen­tru „Mo­ra­ča”, mo­ti­va­ci­o­ni go­vor „Ne oča­ja­vaj, ne­go oja­čaj”. On će tom pri­li­kom sa cr­no­gor­skom pu­bli­kom po­di­je­li­ti svo­je ži­vot­no is­ku­stvo.
Or­ga­ni­za­to­ri su sa­op­šti­li da Vu­ji­čić svo­jim go­vo­ri­ma mo­ti­vi­še, bu­di na­du i op­ti­mi­zam za lju­de ši­rom svi­je­ta, da­ju­ći im in­spi­ra­ci­ju i no­vu ži­vot­nu ener­gi­ju. Ci­je­na ula­zni­ce je tri eura, a pri­hod od pro­da­tih ula­zni­ca bi­će do­ni­ran u hu­ma­ni­tar­ne svr­he.
M.S.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"