Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Ne potpisujemo sporazum prije Radojkine ostavke * Novac uzeo da podmiti vještake, a ne Katnića * Prodavali i opasnu opremu za bebe * Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Oteo avion da bi predao pismo bivšoj ženi * „Božji prorok” u američkom Kongresu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
I 2012. godine projekat „Hiljadu plus stanova” pokrenut je uoči parlamentarnih izbora, a veliki broj siromašnih građana ostao je bez neriješenog stambenog pitanja nakon što su prethodno morali da glasaju za DPS.

Vic Dana :)

Čovjek gleda svjetsko prvenstvo u fudbalu. Dolazi dijete i kaže:
- Tata, tata, mamu su zgazila kola!
Čovjek ne pomjera pogled s televizora i kaže:
- Počni ti da plačeš, sad ću ja da dođem.

Prije mnogo godina, jedan mladić je pitao djevojku da se uda za njega.
Rekla je NE!
Tako je on dugo živio srećno!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2016-03-29 NATAŠA AĆIMOVIĆ IMENOVALA V.D. SEKRETARA SEKRETARIJA ZA PROSTORNO PLANIRANJE I URBANIZAM Gardašević i zvanično umjesto Kadića
Dan - novi portal
HER­CEG NO­VI- Rje­še­njem Na­ta­še Aći­mo­vić, pred­sjed­ni­ce Op­šti­ne Her­ceg No­vi, ju­če je na če­lo Se­kre­ta­ri­ja­ta za pro­stor­no pla­ni­ra­nje i ur­ba­ni­za­ma za vr­ši­o­ca du­žno­sti, do ras­pi­si­va­nja kon­kur­sa, ime­no­van Vla­di­mir Gar­da­še­vić. On je na toj po­zi­ci­ji za­mi­je­nio Mla­de­na Ka­di­ća ko­jeg je Aći­mo­vi­će­va 17. mar­ta raz­ri­je­ši­la du­žno­sti se­kre­ta­ra Se­kre­ta­ri­ja­ta za pro­stor­no pla­ni­ra­nje, iz­grad­nju, ko­mu­nal­ne dje­lat­no­sti i za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne.
Aći­mo­vi­će­va je rje­še­nje o Ka­di­će­vom ra­zr­je­še­nju obra­zlo­ži­la od­u­kom o uki­da­nju Se­kre­ta­ri­ja­ta za pro­stor­no pla­ni­ra­nje, iz­grad­nju, ko­mu­nal­ne dje­lat­no­sti i za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne.
- Mla­den Ka­dić, se­kre­tar Se­kre­ta­ri­ja­ta za pro­stor­no pla­ni­ra­nje, iz­grad­nju, ko­mu­nal­ne dje­lat­no­sti i za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne raz­ri­je­šen je du­žno­sti zbog to­ga što je po no­voj od­lu­ci o or­ga­ni­za­ci­ji i na­či­nu ra­da lo­kal­ne upra­ve ovaj Se­kre­ta­ri­jat pre­stao da po­sto­ji – sa­o­šti­la je Aći­mo­vi­će­va.
Po ko­a­li­ci­o­nom spo­ra­zu­mu o za­jed­nič­kom vr­še­nju vla­sti iz­me­đu DPS i Iz­bo­ra, ko­ji ni­ka­da ni­je pot­pi­san, mje­sto se­kre­ta­ra Se­kre­ta­ri­jat za pro­stor­no pla­ni­ra­nje, pri­pa­da DPS-u. Ono što je op­šte po­zna­to je da Du­šan Ra­do­vić Kru­šo, osni­vač Iz­bo­ra, u vi­še na­vra­ta jav­no is­ti­cao da tr­pi op­struk­ci­je di­je­la DPS-a u spro­vo­đe­nju svo­jih pro­je­ka­ta, te da od star­ta ni­je od­u­sta­jao od ukla­nja­nja Ka­di­ća sa čel­nog mje­sta Se­kre­ta­ri­ja­ta za pro­stro­no pla­ni­ra­nje. Oči­to da Ka­di­ćev na­čin ra­da ni­je od­go­va­rao ma­njem ko­a­li­ci­o­nom part­ne­ru Iz­bo­ru, te da je DPS po ko zna ko­ji put za ma­lo du­že od go­di­nu da­na, spu­stio ram­pu.
Vla­di­mir Gar­da­še­vić, za sa­da vr­ši­lac du­žno­sti re­or­ga­ni­zo­va­nog Se­kre­ta­ri­ja­ta, do ras­pi­si­va­nja kon­kur­sa, sjeo je u oči­to vi­še ne­go „ vre­lu“ fo­te­lju, ko­ja će vr­lo vje­ro­vat­no bi­ti do­dat­no „ugri­ja­na“ ka­da se kon­kurs ras­pi­še.
Gar­da­še­vić je ro­đen 1962. go­di­ne u Sa­ra­je­vu. Di­plo­mi­rao je na Gra­đe­vin­skom fa­kul­te­tu i ste­kao zva­nje di­plo­mi­ra­ni gra­đe­vin­ski in­že­njer. Du­go go­di­na je ra­dio u Op­šti­ni Her­ceg No­vi kao re­fe­rent u Se­kre­ta­ri­ja­tu za ur­ba­ni­zam i gra­đe­vi­nar­stvo. Jed­no vri­je­me bio je i pred­sjed­nik her­ceg­nov­skog od­bo­ra DPS-a.K.M.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"