Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Ne potpisujemo sporazum prije Radojkine ostavke * Novac uzeo da podmiti vještake, a ne Katnića * Prodavali i opasnu opremu za bebe * Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Oteo avion da bi predao pismo bivšoj ženi * „Božji prorok” u američkom Kongresu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
I 2012. godine projekat „Hiljadu plus stanova” pokrenut je uoči parlamentarnih izbora, a veliki broj siromašnih građana ostao je bez neriješenog stambenog pitanja nakon što su prethodno morali da glasaju za DPS.

Vic Dana :)

Čovjek gleda svjetsko prvenstvo u fudbalu. Dolazi dijete i kaže:
- Tata, tata, mamu su zgazila kola!
Čovjek ne pomjera pogled s televizora i kaže:
- Počni ti da plačeš, sad ću ja da dođem.

Prije mnogo godina, jedan mladić je pitao djevojku da se uda za njega.
Rekla je NE!
Tako je on dugo živio srećno!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2016-03-29 POTPREDSJEDNIK DEMOKRATA VLADIMIR MARTINOVIĆ OCIJENIO
Martinović Milo i Ranko da odgovaraju građanima
Dan - novi portal
Ras­kid du­go­go­di­šnje ko­a­li­ci­je DPS-a i SDP-a po­di­gao je ogrom­nu pra­ši­nu na po­li­tič­koj sce­ni Cr­ne Go­re. Pro­te­klih mje­se­ci mo­gli smo ču­ti niz op­tu­žbi i sa jed­ne i sa dru­ge stra­ne, pa se sti­če uti­sak da su i jed­ni i dru­gi ve­li­ki du­še­bri­žni­ci ovog na­ro­da i dr­ža­ve, ali su svih pro­te­klih go­di­na bi­li smet­nja jed­ni dru­gi­ma da vo­de dr­ža­vu ona­ko ka­ko im je bi­la za­kon­ska i mo­ral­na oba­ve­za, po­ru­čio je pot­pred­sjed­nik De­mo­krat­ske Cr­ne Go­re Vla­di­mir Mar­ti­no­vić. On je pod­sje­tio da smo ču­li si­ja­set ozbilj­nih op­tu­žbi od li­de­ra SDP-a Ran­ka Kri­vo­ka­pi­ća na ra­čun li­de­ra DPS-a Mi­la Đu­ka­no­vi­ća, i obrat­no.
– Ti­me su gra­đa­ni­ma Cr­ne Go­re ja­sno i gla­sno pri­zna­li ko ih je i ka­ko vo­dio pu­nih 18 go­di­na, te da se kri­vi­ca za ka­ta­stro­fal­no sta­nje u dr­ža­vi, za­pra­vo, na­la­zi u po­gre­šnim po­li­ti­ka­ma ova dva po­li­tič­ka sa­ve­zni­ka, ko­ji su sa­da, na­vod­no, lju­ti po­li­tič­ki pro­tiv­ni­ci. Da ima­ju iole po­li­tič­ke i jav­ne od­go­vor­no­sti, Đu­ka­no­vić i nje­gov, na­vod­no, lju­ti ri­val, Kri­vo­ka­pić, na­kon te­ških op­tu­žbi, kao od­go­vor­ni i prin­ci­pi­jel­ni po­li­ti­ča­ri, pod­ni­je­li bi te­ret od­go­vor­no­sti – iz­ja­vio je Mar­ti­no­vić u sa­op­šte­nju do­sta­vlje­nom „Da­nu”.
Ka­ko je re­kao, ne mo­že se i ne smi­je za­bo­ra­vi­ti či­nje­ni­ca da je SDP pu­nih 18 go­di­na uži­vao u bla­go­de­ti­ma vla­sti, ko­ja je Cr­nu Go­ru i nje­ne gra­đa­ne do­ve­la na da­na­ša­nji ni­vo prav­ne i eko­nom­ske ne­si­gur­no­sti.
Mar­ti­no­vić na­gla­ša­va da po­na­ša­nje SDP-a u Ko­to­ru, gdje či­ni vlast sa DPS-om i gdje ga mo­že raz­vla­sti­ti sa opo­zi­ci­jom, na­vo­di na sum­nju da mo­žda gle­da­mo još jed­nu u ni­zu pred­sta­va za jav­nost sta­rih part­ne­ra.
– Kri­vo­ka­pić i nje­gov SDP su po­sma­tra­li i pre­ću­ta­li broj­ne mal­ver­za­ci­je DPS-a, kao i po­ha­ru dr­ža­ve na če­lu sa vi­so­kim funk­ci­o­ne­ri­ma DPS-a. Mo­ra da su u pi­ta­nju bi­li ne­ki ve­ći in­te­re­si od spa­ša­va­nja dr­ža­ve od po­ha­re i kri­mi­na­la. Iz­gle­da da je to bio uslov da bi se bi­lo na pra­voj stra­ni isto­ri­je. De­mo­kra­te su od­mah na­kon osni­va­nja do­ni­je­le od­lu­ku da sa DPS-om ne­će ni pri­je, ni na­kon iz­bo­ra, ni­ti u bi­lo ko­jim va­ri­jan­ta­ma i for­ma­ma – ci­je­ni Mar­ti­no­vić.
Ka­ko je. pod­vu­kao, vi­dje­će­mo ko će sa istim ga­ran­ci­ja­ma iza­ći u su­sret na­red­nim iz­bo­ri­ma, a vje­ro­vat­no će na­kon to­ga gra­đa­ni­ma mno­go to­ga bi­ti ja­sni­je.
– Po­želj­no je uvi­jek pri­sje­ti­ti se lo­kal­nih iz­bo­ra u Pod­go­ri­ci 2014. go­di­ne i pre­va­re zva­ne Evrop­sko li­ce Pod­go­ri­ce, ko­ju su či­ni­li SDP i Po­zi­tiv­na. Jed­nom pre­va­ra – sva­ki put ve­li­ki oprez za gra­đa­ne Cr­ne Go­re ko­ji želj­no če­ka­ju pro­mje­ne – za­klju­ču­je Mar­ti­no­vić.
M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"