Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Ne potpisujemo sporazum prije Radojkine ostavke * Novac uzeo da podmiti vještake, a ne Katnića * Prodavali i opasnu opremu za bebe * Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Oteo avion da bi predao pismo bivšoj ženi * „Božji prorok” u američkom Kongresu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
I 2012. godine projekat „Hiljadu plus stanova” pokrenut je uoči parlamentarnih izbora, a veliki broj siromašnih građana ostao je bez neriješenog stambenog pitanja nakon što su prethodno morali da glasaju za DPS.

Vic Dana :)

Čovjek gleda svjetsko prvenstvo u fudbalu. Dolazi dijete i kaže:
- Tata, tata, mamu su zgazila kola!
Čovjek ne pomjera pogled s televizora i kaže:
- Počni ti da plačeš, sad ću ja da dođem.

Prije mnogo godina, jedan mladić je pitao djevojku da se uda za njega.
Rekla je NE!
Tako je on dugo živio srećno!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

   
Podgoricom - datum: 2016-03-29 BALIJAČE DOKAZ DA SE PO INFRASTRUKTURI VIDI KO ZA KOGA GLASA
Neprohodna ulica kroz Balijače Ne DPS-u, da makadamu
Dan - novi portal
Još je­dan do­kaz da se kroz Ze­tu naj­bo­lje po in­fra­struk­tu­ri vi­di gdje su gla­sa­či opo­zi­ci­je, a gdje DPS-a, de­fi­ni­tiv­no je uli­ca kroz Ba­li­ja­če. To ni­je ni ma­ka­dam ne­go ze­mlja­ni put pun udar­nih ru­pa. Na po­čet­ku ogrom­nu ru­pu pre­kri­la je vo­da... Mje­šta­ni ka­žu da na­cr­ta­ti mo­gu ku­da su sve ru­pe na uli­ci, ali one pro­blem pred­sta­vlja­ju oni­ma ko­ji pr­vi put do­la­ze u taj dio se­la. Do­dat­ni pro­blem je i što uli­ca ne­ma ra­svje­tu. Sa pro­ble­mom, ka­žu mje­šta­ni, upo­znat je i pred­sjed­nik Mje­sne za­jed­ni­ce Ma­ha­la i Mo­ja­no­vi­ći Ja­goš Ša­to Kli­ko­vac, ali ni­šta ni­je pred­u­zeo, a da as­fal­ta ne­ma­ju zna­ju i u Grad­skoj op­šti­ni Go­lu­bov­ci.
-Ne­ma­ju gla­so­va od nas pa nam se za­to i ne okre­ću. Pi­sa­li smo pred­sjed­ni­ku MZ Ja­go­šu Kli­kov­cu, ko­ji je re­kao za 15 da­na će do­ći da nam to as­fal­ti­ra­ju. Ma ka­kvi, ni­šta od to­ga ni on ni­je do­šao da se uvje­ri o če­mu pri­ča­mo. Mi ne gla­sa­mo DPS, ne­ma­ju ni­šta od nas, pa ta­ko ni mi ni­šta od njih. Jed­no­stav­no ne­ma­ju ko­ri­sti od nas i ne­će da as­fal­ti­ra­ju uli­cu. Ne vje­ru­jem ni da će­mo sad pred iz­bo­re do­bi­ti as­falt - ka­že Ba­jo Kr­sto­vić, mje­šta­nin ovog di­je­la Ba­li­ja­ča.
Kr­sto­vić is­ti­če da se ne zna ka­da je go­re u na­se­lju, zi­mi ili lje­ti.
-Kad je ki­ša tre­ba nam ča­mac da pro­đe­mo. Lje­ti je to­li­ka pra­ši­na da se ni dje­ca u dvo­ri­štu ne mo­gu igra­ti. Sa­mi ne mo­že­mo po­pra­vi­ti put - ka­že Kr­sto­vić.
Ako bu­du gla­sa­li za DPS, De­sa Đi­no­vić ka­že da će mo­žda i do­bi­ti as­falt.
- Ako DPS-u da­mo glas, mo­žda će i do­ći da as­fal­ti­ra­ju uli­cu. U su­prot­nom ne­će­mo as­fal­ta gle­da­ti. A kakav nam je ži­vot ov­dje...užas. Veš ne mo­gu ra­ši­ri­ti ne­go se na­pu­ni pra­ši­ne. Kad pad­ne ki­ša lo­kve na sve stra­ne. Bi­li smo i u mje­snu za­jed­ni­cu i u GO Go­lu­bov­ci, ali uza­lud. Ne­će ni­ko da nas sa­slu­ša - re­kla je Đi­no­vić.
Da se nad­le­žni iz Grad­ske op­šti­ne Go­lu­bov­ci, ali i iz Glav­nog gra­da ne okre­ću na mje­šta­ne ka­zao je Sla­ven Đi­no­vić.
-Obra­ća­li smo im se ne ko­li­ko pu­ta, pa ni­šta. Sve je uza­lud. Je­dva pro­la­zi­mo do ku­ća. Ni­ko gla­vu na nas ne okre­će. Išli smo kod pred­sjed­ni­ka MZ, ku­ca­li na sva vra­ta i opet ni­šta. Sve je to za­to što ne­ma­ju gla­so­va od nas, pa nas i ne pri­mje­ću­ju - sma­tra Đi­no­vić.
A.D.


Za­mi­je­ni­ti stu­bo­ve

Dio Ba­li­ja­ča i da­lje ima dr­ve­ne stu­bo­ve za stru­ju, a ra­svje­ta ne po­sto­ji. To je još je­dan do­kaz da se nad­le­žni ne okre­ću na njih. Tra­ži­li su po­moć pre­ko mje­sne za­jed­ni­ce i za za­mje­nu stu­bo­va, ali ni­šta ni od to­ga. Mje­šta­ni po­zi­va­ju nad­le­žne da ko­nač­no re­a­gu­ju i obez­bi­je­de im nor­mal­ne uslo­ve za ži­vot.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"