Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Ne potpisujemo sporazum prije Radojkine ostavke * Novac uzeo da podmiti vještake, a ne Katnića * Prodavali i opasnu opremu za bebe * Milovom kumu šest miliona državne pomoći * Oteo avion da bi predao pismo bivšoj ženi * „Božji prorok” u američkom Kongresu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-03-2016

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Vuk Maraš, direktor Monitoring programa MANS-a:
I 2012. godine projekat „Hiljadu plus stanova” pokrenut je uoči parlamentarnih izbora, a veliki broj siromašnih građana ostao je bez neriješenog stambenog pitanja nakon što su prethodno morali da glasaju za DPS.

Vic Dana :)

Čovjek gleda svjetsko prvenstvo u fudbalu. Dolazi dijete i kaže:
- Tata, tata, mamu su zgazila kola!
Čovjek ne pomjera pogled s televizora i kaže:
- Počni ti da plačeš, sad ću ja da dođem.

Prije mnogo godina, jedan mladić je pitao djevojku da se uda za njega.
Rekla je NE!
Tako je on dugo živio srećno!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2016-03-29 ODRŽANA SJEDNICA UO CENTRA ZA ODRŽIVI RAZVOJ Šire programske aktivnosti
Dan - novi portal
Cen­tar za odr­ži­vi raz­voj na­sta­vi­će da dje­lu­je kao za­jed­nič­ki pro­gram, ko­ji po mo­de­lu bli­skog part­ner­stva spro­vo­de Vla­da i UNDP do 2020. go­di­ne, od­lu­če­no je na ju­če­ra­šnjoj sjed­ni­ci Uprav­nog od­bo­ra ovog ti­je­la. Ka­ko je sa­op­šte­no, na sjed­ni­ci je od­lu­če­no da se pro­ši­ri nje­gov pro­gram­ski port­fo­lio, ta­ko da je pro­ši­re­nje pr­o­gram­skih ak­tiv­no­sti uskla­đe­no s po­tre­ba­ma spro­vo­đe­nja no­ve Na­ci­o­nal­ne stra­te­gi­je odr­ži­vog raz­vo­ja.
– Ri­ječ je o ši­rem pro­gra­mu ko­ji će po­dr­ža­ti ak­tiv­no­sti u sve če­ti­ri gru­pe na­ci­o­nal­nih re­su­r­sa: ljud­skim, dru­štve­nim, eko­nom­skim i pri­rod­nim, u skla­du sa mo­guć­no­sti­ma opre­dje­lji­va­nja sred­sta­va kroz okvi­re ko­ji će bi­ti do­stup­ni UNDP-u. Po­red pro­jekt­nog di­je­la pro­gra­ma, u okvi­ru pro­gram­skih ak­tiv­no­sti za po­dr­šku po­li­ti­ci odr­ži­vog raz­vo­ja, va­žna kom­po­nen­ta od­no­si­će se na struč­nu po­moć u ob­ra­di in­di­ka­to­ra odr­ži­vog raz­vo­ja, za ko­je na­ci­o­nal­ne in­sti­tu­ci­je – zva­nič­ni pro­iz­vo­đa­či sta­ti­sti­ke ne­ma­ju do­volj­no ka­pa­ci­te­ta – sa­op­šte­no je na­kon sjed­ni­ce.
Na­vo­di se da će u okvi­ru Vla­de bi­ti oja­ča­ni po­sto­je­ći ka­pa­ci­te­ti u Mi­ni­star­stvu odr­ži­vog raz­vo­ja za spro­vo­đe­nje po­li­ti­ke odr­ži­vog raz­vo­ja. 2020. go­di­ne. Ka­ko ka­žu, iz­vr­ši­će se re­vi­zi­ja ukup­nog in­sti­tu­ci­o­nal­nog okvi­ra, ka­ko bi ob­je­di­nja­va­njem sa pro­gra­mom UNDP-a bi­la us­po­sta­vlje­na je­din­stve­na na­ci­o­nal­na in­sti­tu­ci­ja ko­ja će se sve­o­bu­hvat­no ba­vi­ti svim pi­ta­nji­ma od zna­ča­ja za odr­ži­vost na­ci­o­nal­nog raz­vo­ja.A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"