Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2015-10-21 TRODNEVNA RADIONICA U ROŽAJAMA
Najbolja ideja Zuka Kurtagića
Dan - novi portal
RO­ŽA­JE- U okvi­ru pro­jek­ta „Think­Big School As­sem­bli­es”, a u or­ga­ni­za­ci­ji lo­kal­nog Bi­znis cen­tra, u Ro­ža­ja­ma je odr­ža­na tro­dnev­na ra­di­o­ni­ca iz obla­sti pred­u­zet­ni­štva. Pre­ma sa­op­šte­nju iz Bi­znis cen­tra, mla­di lju­di ko­ji su bi­li po­la­zni­ci se­mi­na­ra, upo­zna­li su se sa sa­vre­me­nim me­to­da­ma u pla­ni­ra­nju sop­stve­nog bi­zni­sa.
-Na­kon obu­ke or­ga­ni­zo­van je pr­vi ta­ko­zva­ni „Pitch Day” u Cr­noj Go­ri, od­no­sno tak­mi­če­nje na kom je pred­sta­vlje­no ne­ko­li­ko ve­o­ma in­te­re­sant­nih ide­ja, od ko­jih su če­ti­ri naj­bo­lje na­gra­đe­ne vri­jed­nim na­gra­da­ma. Pro­jek­te je ocje­nji­vao ži­ri iz SAD ko­ji je za naj­bo­lju ide­ju pro­gla­sio rad „Mon­te­ne­gro mo­un­ta­ins”, Zul­fi­ka­ra Zu­ka Kur­ta­gi­ća – ka­zao je Ja­smin Bra­lić, di­rek­tor lo­kal­nog Bi­znis cen­tra, is­ti­ču­ći da su na­gra­đe­ne i ide­je Adi­sa Du­ra­ko­vi­ća u či­jem ti­mu su ra­di­li Fjo­la Da­cić, De­ni­sa Ka­lač i Su­ad Đo­zo­vić.
-Pla­ni­ra­mo da re­a­li­zu­je­mo ne­ko­li­ko pro­je­ka­ta ko­ji će una­pri­je­di­ti uslo­ve za raz­voj pred­u­zet­ni­štva kod mla­dih lju­di, kao i pro­jek­te ko­ji će po­bolj­ša­ti sva­ko­dnev­ne uslo­ve nji­ho­vog ži­vo­ta – na­gla­sio je Bra­lić.Pro­jek­tant me­na­džer Fi­kret Kuč is­ta­kao je da su stra­ni pre­da­va­či ohra­bri­va­li mla­de lju­de da se ba­ve pred­u­zet­ni­štvom.
-To­kom obu­ke or­ga­ni­zo­va­na su i pre­da­va­nja za sred­njo­škol­ce, a upri­li­če­no je i ne­ko­li­ko po­sje­ta Omla­din­skom klu­bu u na­šem gra­du. Is­ku­sni pre­da­va­či su sred­njo­škol­ci­ma i čla­no­vi­ma Omla­din­skog klu­ba pred­sta­vi­li svo­ja is­ku­stva i ob­ja­sni­li da su mo­guć­no­sti mla­dih lju­di iz­u­zet­no ve­li­ke, te da uz neo­p­hod­nu vje­ru u se­be i uz lju­de ko­ji im vje­ru­ju, mo­gu po­sti­ći iz­u­zet­ne re­zul­ta­te. S lju­di­ma iz SAD smo do­go­vo­ri­li još jed­nu po­sje­tu na­šoj op­šti­ni na pro­lje­će na­rod­ne go­di­ne ka­da će­mo za­po­če­ti re­a­li­za­ci­ju jed­nog od ne­ko­li­ko pro­je­ka­ta na či­jem de­fi­ni­sa­nju ra­di­mo za­jed­no – ka­zao je Kuč.V.Ra.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"