Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
SNP i Demos napustili parlament * Mandiću danas presuda * Neće da robija zbog kuma * Migo dao stan i Vukinoj ženi * Kinezi pjevali „Bjelasicom pasla stada” * Stradao medvjed * SNP i Demos napustili parlament
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 22-10-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Dolazi Mujo u kino i kupi jednu kartu za film. Poslije dvije minute, dolazi i kupuje još jednu, i tako nekoliko puta. Prodavač ga pita:
- Pa što će vam toliko karata za isti film?
- Znam ja da je dovoljna jedna, ali onaj na vratima mi svaku podere.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2015-10-21 STANARI ZGRADE „BOROVA” U PLJEVLJIMA OSTALI BEZ GRIJANJA Radijatori hladni, gubitak ogroman
Dan - novi portal
PLjE­VLjA-Sta­na­ri tri ula­za zgra­de, ko­ju Plje­vlja­ci na­zi­va­ju zgra­dom „Bo­ro­va”, već ne­ko­li­ko da­na su bez gri­ja­nja. Pred­u­ze­će „Gri­ja­nje“ je po­tro­ša­če is­klju­či­lo sa si­ste­ma usled gu­bit­ka to­ple vo­de u mre­ži. Ka­ko ka­žu u ovom pred­u­ze­ću, ošte­će­nja na do­tra­ja­lim cje­vo­vo­di­ma su ta­kva da se u jed­noj smje­ni gu­bi oko dva­de­set ku­bi­ka to­ple vo­de.
-Bi­li smo pri­nu­đe­ni da zbog ve­li­kih gu­bi­ta­ka to­ple vo­de s mre­že is­klju­či­mo po­tro­ša­če iz tri ula­za zgra­de „Bo­ro­va”. Po­treb­no je iz­vr­ši­ti za­mje­nu ci­je­vi i za­u­sta­vi­ti gu­bi­tak to­ple vo­de, da bi opet svi po­tro­ša­či ima­li gri­ja­nje, ka­že di­rek­tor „Gri­ja­nja” Bra­ni­slav Velj­ko­vić.
U „Gri­ja­nju“ su nam ka­za­li da su nad­le­žni se­kre­te­ri­jat, kao i sta­na­re po­me­nu­te zgra­de o sve­mu oba­vi­je­sti­li kra­jem pro­šle grej­ne se­zo­ne.
-Na ova­kav ko­rak bi­li smo pri­nu­đe­ni i zbog či­ta­vog si­ste­ma, jer su dru­gi po­tro­ša­či u su­sjed­stvu ima­li lo­še gri­ja­nje. Ri­ječ­ju, gu­bi­tak to­ple vo­de u ovoj zgra­di sma­nji­vao je pri­ti­sak u dru­gim zgra­da­ma, ka­zao je Velj­ko­vić, is­ti­ču­ći da će sve uči­ni­ti ka­ko bi ovaj pro­blem bio ri­je­šen što pri­je, ali da oni ne mo­gu fi­nan­si­ra­ti ot­kla­nja­nje kva­ro­va, jer je oba­ve­za „Gri­ja­nja“ da pru­ža uslu­ge to­plot­ne ener­gi­je, a ne da vr­ši re­kon­struk­ci­ju grej­ne mre­že.
Od sta­na­ra zgra­de sa­zna­li smo da su sprem­ni da sa­mi fi­nan­si­ra­ju po­tre­ban re­pro­ma­te­ri­jal, či­ja se ci­je­na kre­će oko šest hi­lja­da eura, od­no­sno da se obez­bi­je­di no­vac ta­ko što će sva­ki ulaz pri­ku­pi­ti po dvi­je hi­lja­de eura. Sad je, ipak, sve na nad­le­žnom se­kre­ta­ri­ja­tu u lo­kal­noj upra­vi ka­ko će cje­lo­kup­ni po­sao or­ga­ni­zo­va­ti. Se­kre­tar za­du­žen za pu­te­ve, vo­de i ko­mu­nal­ne po­slo­ve Zo­ran Čo­lo­vić ju­če ni­je od­go­va­rao na na­še te­le­fon­ske po­zi­ve, pa od nje­ga ni­je­smo uspje­li da do­bi­je­mo in­for­ma­ci­ju u ve­zi pro­ble­ma sa gri­ja­njem u zgra­di „Bo­ro­va”.
Grej­na se­zo­na u Plje­vlji­ma je zva­nič­no po­če­la pr­vog ok­to­bra i tra­je do pr­vog ma­ja na­red­ne go­di­ne. B. Je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"