Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ubio djevojku, pa presudio sebi * Neistomišljenike prijavljuje policiji * Funkcioneri DPS-a kupovali glasove za Brajovića * Ako DPS ne podrži smjene, raskinućemo koaliciju * Zablistali na pet jezika * Čovjek u plamenu ispao iz auta * Ubio djevojku, pa presudio sebi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-06-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije:
Dok su drugi trgovali i pogađali se sa Milom Đukanovićem, srpski narod je nepokolebljivo stajao u opoziciji nakaradnom, kriminalizovanom i korumpiranom režimu.

Vic Dana :)

Razgovaraju dva ludaka od kojih jedan plete džemper:
- Šta to radiš?
- Pletem džemper.
- Koje će boje da bude?
- Je l’ znaš onu boju trula višnja?
- Znam.
- E, isti takav samo zelen.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni - datum: 2015-06-10 OVE GODINE ĆE BITI ZAVRŠEN PROJEKAT OBNOVE ŽIVOTA U BUKOVICI Numanović ćuti o zahtjevima pravoslavaca
Dan - novi portal
PLjE­VLjA- Mi­ni­star za ljud­ska i ma­njin­ska pra­va Su­ad Nu­ma­no­vić sa­op­štio je da je pla­ni­ra­no da pro­je­kat ob­no­ve ži­vo­ta u Bu­ko­vi­ci tre­ba da bu­de za­vr­šen u ovoj go­di­ni, od­no­sno da stva­ra­nje uslo­va za po­vra­tak 109 do­ma­ćin­sta­va zna­či i za­vr­še­tak pro­jek­ta. Pre­ma ri­je­či­ma Nu­ma­no­vi­ća, ko­ji je ju­če bo­ra­vio u Plje­vlji­ma, tre­nut­no je sa­gra­đe­no 85 ku­ća, ob­no­vlje­no je 19 ki­lo­me­ta­ra as­falt­nog pu­ta i as­fal­ti­ra­no no­vih osam i po ki­lo­me­ta­ra. Po­red to­ga, una­pri­je­đe­na je se­o­ska put­na in­fra­struk­tu­ra, ali i ni­sko­na­pon­ska mre­ža.
-Tre­nut­no su 34 stal­no na­sta­nje­ne ili uku­ća­ni u nji­ma pro­vo­de ve­ći dio go­di­ne, ka­zao je Nu­ma­no­vić, do­da­ju­ći da po­vrat­ni­ci dje­li­mič­no ili u pot­pu­no­sti ob­ra­đu­ju svo­ja ima­nja.
Nu­ma­no­vić je bio ja­san ka­da je u pi­ta­nju iz­grad­nja no­vih ku­ća, od­no­sno no­vi za­htje­vi za iz­grad­nju.
-Ovim pro­jek­tom je pred­vi­đe­na iz­grad­nja 109 ku­ća i to je kraj pro­jek­ta. Ho­će li bi­ti iz­grad­nje ku­ća mi­mo ovog pro­jek­ta to sad ne mo­gu da ka­žem, ka­zao je Nu­ma­no­vić i po­ja­snio da ne zna šta će bi­ti sa 17 za­htje­va pra­vo­sla­va­ca, ko­ji od vla­de tra­že da im se sa­gra­de ku­će.
Pred­sjed­nik Udru­že­nja Bu­ko­vi­ča­na u Sa­ra­je­vu Fa­hru­din Ču­tu­na je kao i ra­ni­je za­hva­lio Vla­di Cr­ne Go­re na spro­vo­đe­nju pro­jek­ta, is­ta­kav­ši da u na­red­nom pe­ri­o­du tre­ba oče­ki­va­ti ve­ći broj po­vrat­ni­ka u Bu­ko­vi­cu. On je ka­zao da me­đu 34 po­ro­di­ce ko­je po­vre­me­no do­la­ze u Bu­ko­vi­cu ili su se u pot­pu­no­sti vra­ti­le, ve­ći­nu či­ne pen­zi­o­ne­ri, ali i dvi­je po­ro­di­ce sa ma­lo­ljet­nom dje­com.
Kon­fe­ren­ci­ji za štam­pu, po­red mi­ni­stra Nu­ma­no­vi­ća i Fa­hru­di­na Ču­tu­ne, pri­su­stvo­va­li su di­rek­tor Di­rek­ci­je za jav­ne ra­do­ve Cr­ne Go­re Žar­ko Živ­ko­vić i pred­sjed­nik op­šti­ne Mir­ko Đa­čić.
Za pro­je­kat ob­no­ve ži­vo­ta u plje­valj­skoj Bu­ko­vi­ci, ko­ji je po­čeo da se re­a­li­zu­je 2008. go­di­ne, Vla­da Cr­ne Go­re je iz­dvo­ji­la če­ti­ri i po mi­li­o­na eura. Pr­o­je­kat bi tre­ba­lo da se okon­ča do kra­ja ove go­di­ne, a do­sad je utro­še­no oko če­ti­ri mi­li­o­na eura.
B. Je.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"