Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ubio djevojku, pa presudio sebi * Neistomišljenike prijavljuje policiji * Funkcioneri DPS-a kupovali glasove za Brajovića * Ako DPS ne podrži smjene, raskinućemo koaliciju * Zablistali na pet jezika * Čovjek u plamenu ispao iz auta * Ubio djevojku, pa presudio sebi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-06-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije:
Dok su drugi trgovali i pogađali se sa Milom Đukanovićem, srpski narod je nepokolebljivo stajao u opoziciji nakaradnom, kriminalizovanom i korumpiranom režimu.

Vic Dana :)

Razgovaraju dva ludaka od kojih jedan plete džemper:
- Šta to radiš?
- Pletem džemper.
- Koje će boje da bude?
- Je l’ znaš onu boju trula višnja?
- Znam.
- E, isti takav samo zelen.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Politika - datum: 2015-06-10 FLEŠ
Dan - novi portal
Zlo­u­po­tre­ba spor­ta za NA­TO
Ka­ko sju­tra lju­di iz Mu­ri­ne da na­vi­ja­ju za cr­no­gor­sku re­pre­zen­ta­ci­ju, za svo­ju dr­ža­vu, ka­da su na ko­šar­ka­škom te­re­nu lju­di ko­ji po­dr­ža­va­ju ubi­ce nji­ho­vih kom­ši­ja, ro­đa­ka, pri­ja­te­lja, ka­zao je pred­stav­nik Po­kre­ta za ne­u­tral­nost Aljo­ša Tu­ro­vić ko­men­ta­ri­šu­ći sta­vo­ve ko­šar­ka­ša Su­a­da Še­ho­vi­ća, ko­ji je po­dr­žao NA­TO in­te­gra­ci­je.
– Vaš tekst je ne­a­ka­dem­ski i že­li­te da uda­ri­te na emo­ci­je lju­di, a ja vam ka­žem da nam NA­TO ni­je po­tre­ban jer na­ma ne pri­je­ti su­kob po­put ono­ga u BiH ili onog u Ukra­ji­ni. Dra­gi Še­ho­vi­ću, vi ni­je­ste Cr­na Go­ra i sram­no je što no­si­te taj grb na gru­di­ma. Sram­no je i što ste se pot­pi­sa­li kao ka­pi­ten re­pre­zen­ta­ci­je, jer to zna­či da pred­sta­vlja­te ci­je­lu re­pre­zen­ta­ci­ju. A da li je ci­je­la re­pre­zen­ta­ci­ja za NA­TO – na­gla­sio je Tu­ro­vić.
Ta­ko­đe, po­ru­čio je Še­ho­vi­ću da je sram­no što je spao u ka­te­go­ri­ju spor­ti­sta ko­ji ra­de za in­te­re­se vla­da­ju­će par­ti­je.
– To je zlo­u­po­tre­ba spor­ta ko­ja se sve če­šće de­ša­va – re­kao je Tu­ro­vić. M.V.

Mu­sta­fić sa iz­vje­sti­o­ci­ma
Pot­pred­sjed­nik Skup­šti­ne Cr­ne Go­re Su­ljo Mu­sta­fić sa­sta­će se da­nas sa ko­i­zvje­sti­o­ci­ma Od­bo­ra za mo­ni­to­ring Kon­gre­sa lo­kal­nih i re­gi­o­nal­nih vla­sti Sa­vje­ta Evro­pe. Ka­ko je re­če­no, ko­i­zvje­sti­o­ci Gaye Do­ga­no­glu i Hen­rik Bra­de Jo­han­sen u Cr­noj Go­ri su u okvi­ru mo­ni­to­ring po­sje­te i u ci­lju pro­cje­ne si­tu­a­ci­je lo­kal­ne de­mo­kra­ti­je.
– U okvi­ru po­sje­te Cr­noj Go­ri de­le­ga­ci­ja kon­gre­sa će se fo­ku­si­ra­ti na glav­ne evrop­ske stan­dar­de u obla­sti lo­kal­ne de­mo­kra­ti­je – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.M.V.

Po­ziv za RE­ACT
Po­ziv za uče­šće na osmom Re­gi­o­nal­nom evro­a­tlant­skom kam­pu RE­ACT 2015, ko­ji će bi­ti odr­žan od 28. av­gu­sta do 2. sep­tem­bra na Vuč­ju ob­ja­vljen je ju­če. Ka­ko je re­če­no, pra­vo uče­šća ima­ju mla­di do 35 go­di­na, ko­ji su za­in­te­re­so­va­ni za te­me evrop­skih i evro­a­tlant­skih in­te­gra­ci­ja, re­gi­o­nal­ne sa­rad­nje i sta­bil­no­sti, voj­ske, od­bra­ne i di­plo­ma­ti­je. Je­dan od uslo­va je i od­lič­no vla­da­nje en­gle­skim je­zi­kom. Am­ba­sa­dor­ka SAD Mar­ga­ret En Uje­ha­ra is­ta­kla je zna­čaj odr­ža­va­nja kam­pa.
– Ci­vil­no dru­štvo je ne­za­o­bi­la­zno u do­no­še­nju va­žnih od­lu­ka. Ni­jed­na Vla­da to ne mo­že sa­ma. Sva­koj od njih je po­treb­na po­dr­ška i part­ner­stvo ne­vla­di­nih or­ga­ni­za­ci­ja, me­di­ja i aka­dem­ske za­jed­ni­ce da bi se ob­ja­snio ovaj pro­ces – na­vo­di se u sa­op­šte­nju.M.V.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"