Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ubio djevojku, pa presudio sebi * Neistomišljenike prijavljuje policiji * Funkcioneri DPS-a kupovali glasove za Brajovića * Ako DPS ne podrži smjene, raskinućemo koaliciju * Zablistali na pet jezika * Čovjek u plamenu ispao iz auta * Ubio djevojku, pa presudio sebi
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 11-06-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Andrija Mandić, lider Nove srpske demokratije:
Dok su drugi trgovali i pogađali se sa Milom Đukanovićem, srpski narod je nepokolebljivo stajao u opoziciji nakaradnom, kriminalizovanom i korumpiranom režimu.

Vic Dana :)

Razgovaraju dva ludaka od kojih jedan plete džemper:
- Šta to radiš?
- Pletem džemper.
- Koje će boje da bude?
- Je l’ znaš onu boju trula višnja?
- Znam.
- E, isti takav samo zelen.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Drustvo - datum: 2015-06-10 LJUBITELJI RUKOMETA REVOLTIRANI ZBOG NAČINA DIJELJENJA ULAZNICA ZA KVALIFIKACIONI RUKOMETNI MEČ
Perišić i Mijović Navijačima Srbije ne daju karte
Dan - novi portal
Na­vi­ja­či­ma ru­ko­met­ne re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je one­mo­gu­će­no je da sa tri­bi­na pra­te da­na­šnji kva­li­fi­ka­ci­o­ni meč sa Cr­nom Go­rom, jer je kar­te za utak­mi­cu ne­mo­gu­će na­ći u slo­bod­noj pr­o­da­ji. Ipak, gra­đa­ni Ba­ra i na­vi­ja­či Sr­bi­je iz osta­lih gra­do­va Cr­ne Go­re da­nas će se oku­pi­ti u ovom gra­du i po­ku­ša­ti da uđu u dvo­ra­nu u ko­joj će se od­i­gra­ti utak­mi­ca.
Na­vi­jač re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je i biv­ši ru­ko­me­taš Mi­lan Pe­ri­šić iz Ba­ra na­vo­di da se na­vi­ja­či i lju­bi­te­lji re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je ne djeluju pro­tiv Cr­ne Go­re.
– Nas ne za­ni­ma da li će Sr­bi­ja da igra pro­tiv Cr­ne Go­re, Ban­gla­de­ša ili bi­lo ko­ga dru­gog. Mi do­la­zi­mo zbog re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je jer nju bo­dri­mo i vo­li­mo. Ovo je već dru­ga utak­mi­ca u Ba­ru, s tim što je ova po­seb­no bit­na, a ni­ko od Ba­ra­na ne mo­že da do­đe do ka­ra­ta. Kar­te se di­je­le se­lek­tiv­no po kan­ce­la­ri­ja­ma re­žim­skih stra­na­ka DPS-a i SDP-a – nji­ho­vim čla­no­vi­ma. Mi kao obič­ni gra­đa­ni ne mo­že­mo da do­bi­je­mo kar­te – re­vol­ti­ran je Pe­ri­šić.
Uka­zu­je da u Ba­ru vla­da ve­li­ko ne­za­do­volj­stvo zbog to­ga, pa je do­go­vo­re­no oku­plja­nje na­vi­ja­ča re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je u Ba­ru.
– Pu­tu­je­mo po ci­je­loj Evro­pi i bo­dri­mo re­pre­zen­ta­ci­ju Sr­bi­je, a u svom gra­du ne mo­že­mo da uđe­mo na tri­bi­ne i da gle­da­mo meč. Ni­gdje ni­je po­sta­vlje­na re­kla­ma, ni­ti bil­bord u gra­du. Za­mi­sli­te da se igra kva­li­fi­ka­ci­o­na utak­mi­ca za evrop­sko pr­ven­stvo, a da ni­gdje ne­ma re­kla­me ni­ti pro­da­je ka­ra­ta. Ka­kva je to or­ga­ni­za­ci­ja?! Ti­me se ni­je­su slu­ži­li ni ra­ni­ji re­ži­mi – is­ti­če on.
Na­vi­ja­či se, ka­ko ka­že, na­da­ju da će ima­ti po­dr­šku da pra­te meč.
– U Ba­ru će se oku­pi­ti ve­li­ki broj na­vi­ja­ča, što iz na­šeg, što iz dru­gih gra­do­va, ko­ji su lju­bi­te­lji i na­vi­ja­či re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je. Na­da­mo se da će navi­ja­či ući u sa­lu, a oče­ku­je­mo i po­moć upra­ve re­pre­zen­ta­ci­je Sr­bi­je – is­ta­kao je on.
Gra­đa­nin Ba­ra Ve­li­mir Mi­jo­vić uka­zao je da kar­ta za da­na­šnji meč ko­šta 20 eura, ali da je ne­ma u slo­bod­noj pro­da­ji.
– Pa­zi­te, 20 eura za ru­ko­met­nu utak­mi­cu. Ka­ra­ta ne­ma u slo­bod­noj pro­da­ji, već ih di­je­le po svo­joj vo­lji, ona­ko ka­ko zna­ju – fir­ma­ma, op­šti­na­ma. Ne­ma­mo mo­guć­nost, ni­ti ima­mo pra­vo da gle­da­mo utak­mi­cu tu is­pred ku­će – upo­zo­ra­va on.
Pod­sje­ti­mo, i od­bor­nik De­mo­krat­skog fron­ta u bar­skom lo­kal­nom par­la­men­tu De­jan Đu­ro­vić uka­zao je pri­je dva da­na da gra­đa­ni Ba­ra ne mo­gu do­ći do kar­te za meč Cr­na Go­ra – Sr­bi­ja.
– Zar se po­je­din­ci zbog ovo­ga ne sti­de ili je pol­tron­stvo pre­ma vla­sti nad­ma­ši­lo i taj seg­ment? Bar je po­stao pri­nud­na de­sti­na­ci­ja za odr­ža­va­nje sport­skih do­ga­đa­ja u Cr­noj Go­ri. Ne za­to što vlast u Pod­go­ri­ci i sport­ski sa­ve­zi mi­sle da je Bar sport­ski grad sa od­lič­nom lo­ka­ci­jom i do­brim na­vi­ja­či­ma, već pro­sto što Pod­go­ri­ca ne­ma ade­kvat­nu dvo­ra­nu za me­đu­na­rod­ne sport­ske do­ga­đa­je – re­kao je ra­ni­je Đu­ro­vić. A.T.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"