Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2015-04-29 U NASTAVKU SUĐENJA U PREDMETU „MARTA“ PRESLUŠANI SNIMLJENI RAZGOVORI OPTUŽENIH
Privođenje jednog od optuženih „Spremi čaja od kamilice”
Dan - novi portal
U pod­go­rič­kom Vi­šem su­du ju­če je na­sta­vlje­no su­đe­nje uhap­še­ni­ma u po­li­cij­skoj ak­ci­ji „Mar­ta“, ko­ji su op­tu­že­ni za šverc dro­ge i ne­do­zvo­lje­nog dr­ža­nja oruž­ja.
Na ju­če­ra­šnjem su­đe­nju pre­slu­ša­ni su te­le­fon­ski raz­go­vo­ri op­tu­že­nih sni­mlje­ni to­kom pri­mje­ne mje­ra taj­nog nad­zo­ra. U pi­ta­nju su te­le­fon­ski kon­tak­ti op­tu­že­nih Mi­ro­sla­va i Mom­či­la Mi­li­ća, nji­ho­ve maj­ke Ma­ri­ce Mi­lić, osta­lih okri­vlje­nih i ne­po­zna­tih li­ca ko­ja su sa nji­ma ima­la kon­tak­te, a svi ti raz­go­vo­ri sni­mlje­ni su u pr­va tri mje­se­ca 2013. go­di­ne.
U raz­go­vo­ru ko­ji su vo­di­li Mom­či­lo Mi­lić i N.N. li­ce čuo se ko­men­tar ve­zan za to ko­li­ko su ne­ke oso­be sa ko­ji­ma sa­ra­đu­ju po­u­zda­ne i tač­ne, pa je­dan od sa­go­vor­ni­ka tvr­di „ovi su mo­ji 100 od­sto tač­ni”, na šta dru­gi od­go­va­ra „a ovi mo­ji i vi­še od to­ga“.
U raz­go­vo­ru iz­me­đu op­tu­že­nog Me­fi­ta Ser­da­re­vi­ća i N.N. li­ca ču­lo se pi­ta­nje „bi li mo­gao da mi do­daš za 20 eura ča­ja od ka­mi­li­ce“, a na­kon po­tvrd­nog od­go­vo­ra usli­je­di­lo je pi­ta­nje „je li do­bar”.
–Te­ta Ma­ri­ce, idem dva da­na u Bu­dvu kod dje­ce pa bih da ih is­ko­ri­stim. Imaš li dvi­je šam­pi­te – upi­ta­la je ne­po­zna­ta žen­ska oso­ba okri­vlje­nu Ma­ri­cu Mi­lić u jed­nom te­le­fon­skom raz­go­vo­ru.
Na­kon to­ga je na isti broj po­sla­ta po­ru­ka sle­de­će sa­dr­ži­ne: Te­ta Ma­ri­ce, pre­da­la sam pa­zar.Fr­ka mi je, a sad ne­mam. Mo­žeš li mi šta uči­njet?
Op­tu­že­na je u dru­goj pri­li­ci do­bi­la sle­de­ću po­ru­ku: Ako imaš dva ko­la­ča, spre­mi mi, do­ći ću.
Na op­tu­že­nič­koj klu­pi u ovom slu­ča­ju na­la­ze se Mi­ro­slav (30) i Mom­či­lo (32) Mi­lić iz Ba­ra, Si­mo G. Đu­ro­vić (37) i Ivan B. No­va­ko­vić (35) iz Pod­go­ri­ce, Raj­ko M. Ra­da­no­vić (32), Velj­ko V. Ko­va­če­vić (31) i Ni­ko­la P. Mi­ću­no­vić (33) iz Tiv­ta, Emi­na F. Mi­lić (22), Ma­ri­ca B. Mi­lić (57), Ma­ja D. Mi­lić (34) i Me­fit F. Ser­da­re­vić (20) iz Ba­ra, Vla­di­mir V. Ra­do­vić (33), Ra­do­van L. Mu­jo­vić (25), Ra­do­sav M. Vuk­če­vić (29) i Slo­bo­dan Lj. Bu­la­jić (35) iz Nik­ši­ća, Mi­o­drag B. Bu­la­to­vić (25) iz Plje­va­lja, Vi­dak T. Ra­mo­vić (36) iz Spu­ža i De­jan R. Pa­vi­će­vić (42), Igor M. Ma­ri­no­vić (36) i De­jan S. Ra­ško­vić (32) iz Ko­to­ra. Edi­nu Me­ho­vi­ću se su­di u od­su­stvu.
Ve­ći­na okri­vlje­nih ni­je iz­no­si­la od­bra­nu pred su­dom, a oni ko­ji su to uči­ni­li tvr­di­li su da ni­je­su kri­vi za dje­la ko­ja su im sta­vlje­na na te­ret. Ni­je­dan op­tu­že­ni ni­je že­lio da od­go­va­ra na pi­ta­nja stra­na­ka u po­stup­ku.
Bra­ća Mi­ro­slav i Mom­či­lo Mi­lić tvr­di­li su da im je sve na­mje­sti­la po­li­ci­ja i da su to ura­di­li otac i sin ko­ji su na funk­ci­ji tu­ži­o­ca i in­spek­to­ra, a „ra­di se o iz­vje­snim Mag­de­li­ni­ći­ma”.
Okri­vlje­nom Mom­či­lu Mi­li­ću ju­če je po­zli­lo u sud­ni­ci, pa je su­di­ja Ve­sna Pe­an pre­ki­nu­la su­đe­nje, a na­red­ni pre­tres za­ka­zan je za 12 maj.
VJ.D.


„Po­gre­šan su iz­bje­lji­vač sta­vi­li”

Kad su pra­vi­li gar­ni­tu­ru, po­gre­šan su iz­bje­lji­vač sta­vi­li. Ako me­ni ne vje­ru­ješ, po­ša­lji ne­kog dru­ga, pa ne­ka ti on re­če.Ne­mam raz­lo­ga da te la­žem.Pro­blem je u to­me što ti ni­si tu , a „de­be­li“ je stal­no na­dr..n. Ta­ko lju­di ka­žu: da `oćeš ti iza­ći, kao da će sun­ce po­no­vo ogri­ja­ti, jer bez te­be ođe ne­ma ži­vo­ta. Re­ći će te­bi, Mi­šo, šta se sve de­ša­va­lo svih ovih mje­se­ci. I slu­šaj, kad ti ja ne­što ka­žem, za­dr­ži ne­što za se­be i ne­moj odma` na­pa­da­ti Ma­ri­cu. To ti je naj­ve­ći pri­ja­telj u ži­vo­tu. Ona ne­će da te op­te­re­ću­je jer zna da sve ovo što ja znam zna­ćeš i ti, ra­zu­mi­ješ.Bra­te, ako­bog­da da se sve to za­vr­ši o jed­nom tro­šku, o jed­nom ro­či­štu, da se ne odu­žu­je i da ti iza­đeš, pa ćeš se sam uvje­ri­ti.Što se ti­če sna­he, sva­ka joj čast, ali onaj ma­li je po­čeo m... da do­bi­ja, ka­že ne­po­zna­to li­ce Mom­či­lu Mi­li­ću u jed­nom od sni­mlje­nih raz­go­vo­ra ko­ji su ju­če pre­slu­ša­ni u pod­go­rič­kom Vi­šem su­du.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"