Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Kome je hljeb luksuz neka dođe na protest * Lazović i Golubović neće u penziju * Medenici kupuju auto od 70.000 eura * Garčević dokazao količinu Milove političke gluposti * Protesti iz očaja * Njemci prihvataju Putinove „vukove”
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 30-04-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)


Došao Mujo u kafanu i naruči pivo. Konobar mu donese pivo i podmetač. Popije on i hoće još jedno, konobar mu donese pivo i podmetač i tako još nekoliko puta. I zatraži on još jedno pivo. Konobar mu donese ali bez podmetača, a na to će Mujo:
- A gdje je keksić?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Hronika - datum: 2015-04-29 TUŽILAŠTVO NALOŽILO PROVJERE OPTUŽBI DA JE MILENKO MIĆA MARAŠ NAMJESTIO MEČ KOM-BRATSTVO
Maraš Istraga protiv potpredsjednika FSCG
Dan - novi portal
Vr­hov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo za­tra­ži­lo je od tu­ži­la­štva u Ro­ža­ja­ma da po­kre­ne iz­vi­đaj i pro­vje­ri na­vo­de da je fud­bal­ski meč iz­me­đu Ko­ma i Brat­stva na­mje­šten. Na­lo­že­no je da se pri­ku­pe in­for­ma­ci­je od vi­še li­ca, na­kon če­ga će bi­ti utvr­đe­no ima li ele­me­na­ta za po­kre­ta­nje kri­vič­ne od­go­vor­no­sti.
-Vrhovni državni tužilac je naredio pokretanje izviđaja i da se saslušaju čelnici FK Bratstva i Koma povodom tvrdnji pred­sjed­nika fud­bal­skog klu­ba Ibar iz Ro­ža­ja Esada Plu­nca, saopšteno je iz kabineta Ivice Stankovića. Plunac je za­tra­žio od tu­ži­la­štva, po­li­ci­je i nad­le­žnih or­ga­na Fud­bal­skog sa­ve­za da is­pi­ta­ju sum­nje da je po­me­nu­ti meč na­mje­šten. Tužilaštvo će na saslušanje pozvati Milenka Miću Maraša, potpredsjednika FSCG i prvog čovjeka Bratstva.
Ta utak­mi­ca je od­i­gra­na mi­nu­le ne­dje­lje na Zla­ti­ci, a Brat­stvo je po­bi­je­di­lo sa 0:2.
Čel­nik Ibra je pri­je dva da­na ka­zao da je do nje­ga sti­gla in­for­ma­ci­ja da je Kom pu­stio Brat­stvo, pa je za­tra­žio da nad­le­žni u Fud­bal­skom sa­ve­zu is­pi­ta­ju te sum­nje.
–Tra­žim od nad­le­žnih or­ga­na, tu­ži­la­štva i po­li­ci­je, da is­pi­ta­ju sum­nje ve­za­ne za taj meč. Tra­ži­će­mo da nam do­sta­ve sni­mak me­ča i da ga po­gle­da­mo za­jed­no sa čel­ni­ci­ma Fud­bal­skog sa­ve­za – ka­zao je Plu­nac.
Na fej­sbuk stra­ni­ci Dru­ga li­ga Cr­ne Go­re pri­je dva da­na je ob­ja­vlje­no da je Kom u me­ču sa Brat­stvom na­stu­pio bez 9 pr­vo­ti­ma­ca i da Fud­bal­ski sa­vez tre­ba sve to da pro­vje­ri.
U Di­sci­plin­skom pra­vil­ni­ku FSCG, u čla­nu 80, na­vo­di se da će klu­bu, čla­nu ru­ko­vod­stva klu­ba i/ili or­ga­na upra­vlja­nja klu­ba ko­ji na zva­nič­noj utak­mi­ci iz­ve­de sa­stav bez ve­ćeg bro­ja stan­dard­nih igra­ča ko­ji ni­su po­vri­je­đe­ni, bo­le­sni ili ka­žnje­ni, a u ci­lju da dru­goj eki­pi omo­gu­ći da na ne­re­gu­la­ran na­čin do­đe do bo­do­va, bi­ti iz­re­če­na ka­zna.
–I to klu­bu od­u­zi­ma­nje od jed­nog do de­vet bo­do­va, od­no­sno, od jed­nog do de­vet ne­ga­tiv­nih bo­do­va, a čla­nu ru­ko­vod­stva i/ili or­ga­na upra­vlja­nja klu­ba – za­bra­na vr­še­nja funk­ci­je naj­ma­nje jed­nu go­di­nu. U po­no­vlje­nom ili te­žem slu­ča­ju, klu­bu pri­je­ti vra­ća­nje u dva ran­ga ni­ži ste­pen tak­mi­če­nja, od­no­sno klu­bu či­ji se tim tak­mi­či u Dru­goj cr­no­gor­skoj li­gi vra­ća­nje u ni­ži ste­pen tak­mi­če­nja, uz mje­ru za­bra­ne na­pre­do­va­nja u vi­ši rang tak­mi­če­nja do dvi­je tak­mi­čar­ske se­zo­ne. Klu­bu či­ji se tim tak­mi­či u re­gi­o­nal­noj li­gi mo­že se iz­re­ći za­bra­na na­pre­do­va­nja u vi­ši rang tak­mi­če­nja do tri tak­mi­čar­ske se­zo­ne. Čla­nu ru­ko­vod­stva i/ili or­ga­na upra­vlja­nja klu­ba za­bra­na vr­še­nja funk­ci­je naj­ma­nje jed­nu go­di­nu ili is­klju­če­nje iz fud­bal­ske or­ga­ni­za­ci­je – pi­še u di­sci­plin­skom pra­vil­ni­ku.D.Ž.


Ma­raš: Ovo je is­pod sva­kog ni­voa

Pr­vi čo­vjek Brat­stva Mi­len­ko Mi­ća Ma­raš ni­je že­lio da ko­men­ta­ri­še na­vo­de da je meč nje­go­vog klu­ba sa Ko­mom na­mje­šten.
–Ne do­li­ku­je mi da bi­lo šta ko­men­ta­ri­šem. Ovo je is­pod sva­kog ni­voa, a ja ću ura­di­ti sve što do­li­ku­je od­go­vor­nom čo­vje­ku u ova­kvoj si­tu­a­ci­ji – re­kao je Ma­raš.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Dan - novi portal
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji će biti održani 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"